Αυτό το πρόσθετο δεν έχει δοκιμασθεί με τις 3 τελευταίες κύριες εκδόσεις του WordPress. Μπορεί να μην αναπτύσσεται ή να υποστηρίζεται άλλο και να έχει προβλήματα συμβατότητας με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του WordPress.

VatanSMS WP SMS

Περιγραφή

** Vatan SMS eklentisi ile ihtiyaç duyduğunuz tüm durumlarda artık SMS gönderebileceksiniz.
Tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek ileri seviye ayar ve özellikler ile anlık şifre gönderimi, cep telefonu doğrulama mesajı, üye veya yöneticilere özelleştirilmiş mesaj gönderimi, bülten üyelik ve otomatik bilgilendirme mesajları gibi seçenekler ile sizlere harika çözümler sunuyoruz.
* SMS ile üyelik doğrulama veya giriş şifresi mi yollamak istiyorsunuz?
* Contact 7 Form eklentisi ile oluşturulan formlar gönderildiğinde sms gitsin mi?
* Üyelerinize, müşterilerinize veya abonelerinize SMS mi göndermek istiyorsunuz?
* Bülten üyeleriniz veya takipçilerinizle SMS ile bilgilendirme veya yeni yazılar eklediğinizde SMS mesajı mı göndermek istiyorsunuz?
* Yorum aldığınızda belirli numaralara SMS ile bildirim mi yollamak istersiniz?
** Bu ve benzeri tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek SMS eklentimiz ile çok daha fazlasınız kolayca gerçekleştirmeniz çok kolay.

Εγκατάσταση

  1. Upload the plugin files to the /wp-content/plugins/ directory, or install the plugin through the WordPress plugins screen directly.
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ screen in WordPress
  3. Use the Settings->Plugin Name screen to configure the plugin

Συχνές Ερωτήσεις

Eklenti üzerinden SMS gönderebilmem için hangi işlemleri yapmam gerekiyor?

Öncelikle www.vatansms.com üzerinde oluşturduğunuz ve aktif durumda bir üyeliğinizin olması gerekir. Yeterli sms kredisine sahip olmanız gerekir. (SMS paket ve fiyatlarımız için web sitemizi ziyaret ediniz)

Paket satın almadan eklenti üzerinden deneme amaçlı SMS gönderebilirmiyim?

Evet, ücretsiz üyelik oluşturduktan sonra size hediye olarak yükleyeceğimiz SMS kredinizle sistemi ücretsiz olarak deneyebileceksiniz. (Üyeliğinizi oluşturduktan sonra talebinizi VatanSMS müşteri temsilcisine konu ile ilgili bilgi veriniz)

VatanSMS (www.vatansams.com) üzerinde oluşturduğum ücretsiz üyelik herhangi bir taahhüdü içeriyor mu?

Hayır, Satın almak veya herhangi bir ödeme yapma mecburiyeti yoktur. Risk yok! Üyeliğinizi iptal etmek istediğinizde destek@vatansms.com adresine göndereceğiniz mail ile bize ulaşmanız yeterlidir.

Ne zaman ödeme yapmam gerekir?

SMS hizmetimizi kullanmaya karar verdikten sonra sms bakiyesi yüklemek için Toplu SMS Paketi satın almanız gerekir. SMS paketiniz bittikten sonra da tekrar satın almak zorunda değilsiniz.

Satın almış olduğum SMS paketinin son kullanım tarihi var mı?

Hayır, VatanSMS hesabınızdaki sms bakiyenizin son kullanım tarihi bulunmamaktadır, dilediğiniz zaman içerisinde kullanabilirsiniz.

Κριτικές

2 Ιουνίου 2021
Bir kaç firma SMS için başvurularda bulundum fakat VatanSMS kadar ilgili olanı görmedim sorularınız yanıtsız kalmıyor tebrikler VATANSMS
Ανάγνωση όλων των 2 κριτικών

Συνεισφέροντες & Προγραμματιστές

“VatanSMS WP SMS” είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Οι παρακάτω έχουν συνεισφέρει στη δημιουργία του.

Συντελεστές

Σύνοψη αλλαγών

1.0