Υποστήριξη» Πρόσθετα (Plugins)» Πολύγλωσσο Woocomerce

  • Καλησπέρα στο forum,
    είμαι νέος στο wordpress εδώ κ θα ήθελα τις συμβουλές σας για πολύγλωσο woocommerce.
    Δεν με ενδιαφέρει η αυτόματη μετάφραση κειμένου απλά θέλω να έχω την δυνατότητα για προιόντα να βάζω πχ. περιγραφή στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά πληκτρολογώντας την και γενικότερα ότι άλλο χρειάζεται ένα πολύγλωσο eshop. Εχω ήδη δει το weglot αλλά τα 190€ μου φαίνονται πολλά. Επίσης σκέφτομαι να δοκιμάσω το WPML με τα 79$. Ποιά είναι η γνώμη σας;
    Ευχαριστώ

    • Το θέμα τροποποιήθηκε 5 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από aalve
Επισκόπηση 3 απαντήσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Καλησπέρα @aalve
    προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το WPML με το WooCommerce και μπορώ να πω πως είμαι σχετικά εως αρκετά ικανοποιημένος.

    Έχει αρκετα καλό support . Το ζήτημα είναι να τα έχεις ΠΑΝΤΑ ενημερωμένα και τα 2 plugins (WooCommerce + WPML) και δεν νομίζω πώς θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

    Εννοείται πώς θα σου πρότεινα και Free αλλα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο-ίσως παλιότερα αλλά το άφησα.
    Δεν είναι φυσικά πως το WPML δεν έχει bugs αλλά σίγουρα είναι αρκετά καλό . Το weglot πάιζει να είναι πολύ καλό αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

    Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
    Να φανταστώ ότι δυνατότητες όπως πολύγλωσσα μενού, κατηγορίες κλπ προσφέρονται.
    Δυνατότητα για διαφορετικά Header/footer ή Home page ανά γλώσσα αν το έχεις δοκιμάσει;
    Και απ’ότι καταλαβαίνω εγκαθίσταται ως 3 σιτε κ μετά το ξανα … αγοράζεις γιατι δεν εγκαθίσταται πχ. σε 4ο,5ο κλπ;
    Ευχαριστώ.

    Αρκετά καλή λύση και freemium είναι το polylang.
    Μπορείς να έχεις διαφορετικά header/footer ανά γλώσσα όπως το wpml που ανέφερε ο @archimidism σχετικά ευκολα αν ειναι με widgets αλλιώς μπορεις με κώδικα και κάποιες κλήσεις πχ

    if ( function_exists( 'pll_current_language' ) ) {
                    
                $current_lang = pll_current_language();
                if($current_lang=="en"){
                    echo '<a href="'.home_url('/').'"><img src="your-en-logo-url"/></a>';
                }elseif($current_lang=="fr"){
                    echo '<a href="'.home_url('/').'"><img src="your-fr-logo-url"/></a>';
    
                }
            }
Επισκόπηση 3 απαντήσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει σύνδεση για να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.